. Звіт директора гімназії - 3 Вересня 2019 - Мишинська гімназія
Мишинська гімназія
Понеділок, 13.05.2024, 01:36
ГоловнаРеєстраціяВхід Вітаю Вас Гість | RSS

Меню сайту

Категорії розділу
Життя гімназії [23]

Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 4

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


09:10
Звіт директора гімназії

Витяг

 

ПРОТОКОЛ

звітних зборів перед колективом Мишинської гімназії та громадськістю

від 30 серпня 2019 року

 

Присутні

громадськість села, батьки–14

педагогічний колектив – 27

обслуговуючий персонал - 14

 

Порядок денний:

1. Вибори голови та секретаря зборів

Вчитель Андрусяк М.М. внесла пропозицію обрати голову зборів - вчителя Івасюк Г.І., секретаря зборів – вчителя Максим’юк Г.Д.

Ухвалили:

1.Обрати головою зборів Івасюк Г.І.

2.Обрати секретаря Максим’юк Г.Д.

Результат голосування: одноголосно.

Слухали: голову зборів Івасюк Ганну Іванівну, яка зазначила, що згідно з наказом Міністерства освіти і науки України «Про затвердження Примірного положення про порядок звітування керівників дошкільних, загальноосвітніх та професійно-технічних навчальних закладів перед педагогічним колективом та громадськістю» від 23.03.2005 р. № 178, на виконання Національної доктрини розвитку освіти (п. 3), наказу Міністерства освіти і науки України від 28.01.2005 р. № 55 «Про запровадження звітування керівників дошкільних, загальноосвітніх навчальних закладів», «Положення про загальноосвітній навчальний заклад» керівник навчального закладу має щороку звітувати про свою діяльність перед членами педагогічного колективу, батьківського комітету, ради та громадськості з метою подальшого утвердження відкритої і демократичної державно-громадської системи управління освітою, поєднання державного і громадського контролю за прозорістю прийняття й виконання управлінських рішень запровадження колегіальної етики управлінської діяльності у навчальних закладах, що базується на принципах взаємодопомоги та позитивної мотивації. Ганна Іванівна надала слово для звіту директору гімназії Василик Лілії Тарасівні.

2. Звіт директора Мишинської гімназії Василик Лілії Тарасівни про свою діяльність на посаді протягом 2018-2019 навчального року. (Звіт додається)

Слухали: директора Мишинської гімназії Василик Лілію Тарасівну про свою діяльність на посаді протягом 2018-2019 навчального року. Звіт складався з розділів, а саме:

– загальна інформація про школу;

  • управлінська діяльність; – кадрове забезпечення закладу;

– навчальна діяльність учнів;

– ДПА 4, 9 класи;

– методична робота;

– виховна та позакласна робота;

– правовиховна робота;

– соціальний захист;

– профорієнтаційна робота;

– збереження і зміцнення здоров'я учнів та працівників;

– стан охорони праці та безпеки життєдіяльності;

– фінансово–господарська діяльність;

– співпраця з батьками.

  1. Про діяльність Василик Л.Т. як керівника гімназії виступили члени педагогічного колективу та батьки.

Слухали: заступника директора Маковяк Ганну Степанівна, яка відзначила, що директор гімназії користується повагою серед працівників, учнів, батьків. Колектив гімназії під її керівництвом працює стабільно, злагоджено, виконуючи основні завдання закладу. Вона створює всі умови для підвищення якості освітніх послуг, які надає гімназія сьогодні. Запропонувала визнати роботу Василик Лілії Тарасівни задовільною.

Слухали: Ласійчук Наталію Іванівну, вчителя зарубіжної літератури, яка зауважила, що Лілія Тарасівна – креативний керівник, наполегливо та планомірно працює з педколективом щодо вирішення освітніх завдань. Вона вмілий керівник, гарний господар. Постійно займається благоустроєм школи, вимоглива до себе і підлеглих і в той же час готова прийти на допомогу кожному вчителеві, учневі і батькам. Завжди вислухає, дасть пораду, як краще поводитися в тій чи іншій ситуації, узгоджує свої рішення з профспілковим комітетом школи. Визнала роботу директора гімназії задовільною.

Слухали: Кавацюк Марію, матір учня гімназії, яка донесла до відома присутніх, що директор тісно співпрацює з батьками. Керівник постійно звітує про роботу, про проблеми навчання і виховання учнів. Зроблена велика робота з благоустрою школи у співпраці із місцевою владою та батьками, зміцнюється матеріальна база закладу, а також батьки допомагають проводити поточні ремонти. Все це реалізується завдяки вмілому керівництву директора, її наполегливості, цілеспрямованості. Протягом навчального року спільно з батьками, педагогами і учнями проведені родинні свята, спільні проекти, зустрічі, звіти. У гімназії створені всі умови для навчання та відпочинку дітей. Запропонувала визнати роботу директора задовільною.

  1. Оцінювання діяльності директора гімназії шляхом відкритого голосування за результатами звіту директора .

Слухали: голову зборів Івасюк Г.І., яка запропонувала взяти участь у відкритому голосуванні, в ході якого оцінити задовільність чи незадовільність діяльності директора гімназії Василик Лілії Тарасівни впродовж 2018-2019н.р, підвела підсумок звітування та повідомила присутніх про результати голосування.

Результати відкритого голосування:

«задовільно» - 53 голосів

«незадовільно» - 0 голосів

«утримались» - 2 голоси

Ухвалили:

1. Визнати роботу директора Мишинської гімназії - задовільною.

2. Довести рішення загальних зборів до відома відділу освіти, молоді та спорту, культури, туризму Нижньовербізької ОТГ та висвітлити протокол на сайті закладу.

 

 

Голова зборів Г.І.Івасюк

Секретар зборів Г.Д.Максим’юк

 

Категорія: Життя гімназії | Переглядів: 86 | Додав: nadja_melnyschuk19 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт

Пошук

Календар
«  Вересень 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30

Архів записів

Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024